Humanitarna rođendanska žurka

Humanitarna rođendanska žurka kod BAUK Kuhinjica za:
@DejanaDraskic

@SAMOSTALNOST1

@Iva_bez_na

Pozivamo Vas da dođete praznog stomaka.
Adresa: Vojvode Stepe 183.


BAUK Kuhinjica

Vojvode Stepe 183

I tako dan po dan, mesec po mesec, prođe godina dana od kako smo se upustili u avanturu kuvanja. Nekad lakše, nekad teže ali uvek pošteno, uporno i sa mnogo truda i ljubavi ka poslu i poštovanjem za svakog ko je u masi radnji istog ili sličnog tipa odabrao baš nas i našu kuhinju.
Naročito sam ponosan na to što ni jednog trenutka nismo odstupili od onoga što sam obećao pre svega sebi a zatim i vama pre godinu dana: Ne garantujem da će se svima svideti naša hrana ali garantujem da ćemo kuvati na način na koji to radimo svojoj deci i najdražim prijateljima u sopstvenom domu!
Nismo dozvolili da nas zarada ili poslovni problemi koje smo imali pokolebaju u tome, nismo prihvatali ponude po kojima bi kvalitet podredili kvantitetu i/ili trgovačkoj marži a bilo je takvih ponuda.
Ovaj mali a za nas veliki jubilej je prilika da deo naše sreće podelimo sa vama i ovom skromnom humanitarnom akcijom vratimo bar deo duga okruženju gde i od koga živimo mi i naša deca.
Zato vas molim da uzmete učešće u ovoj akciji, sve šta treba da uradite je da dođete u radnju, kažete da želite da učestvujete. Nakon što donirate imate i kafu gratis od nas ako volite espreso samo bez mleka moliću jer stvarno me mrzi da ga pripremam

Leave a Reply

Kontakt

Udruženje "samostalnost"

Centar za podsticaj razvoja samopomoći i unapređenje pokreta motorike i govora